luni, 27 august 2007

Life is but a dream...


... drifting on a stream...

Cum o fi să vezi lumea prin opt ochi? Eu am doar doi şi mi se pare că se văd prea multe...

Dar cum este să mergi cu opt picioare? Eu am doar două şi mi se pare că nu-mi ajunge timpul să le obosesc...

Sau cum este să aştepţi cu răbdare malefică să-ţi aterizeze prada în plasa pe care o construieşti cu măiestrie în fiecare seară? Dar câţi oameni nu fac asta în fiecare zi (la figurat)...

Viaţa de arahnidă mi se pare atât de simplă... ziua dormi, seara te apuci de ţesut şi apoi aştepţi... fără plimbări filozofale pe malul unei bălţi, fără mai multe "de ce-uri" decât "pentru că-uri", fără dureri de cap, fără întrebări existenţiale la ora 2 noaptea de genul "de ce ortodoxismul nu este la fel peste tot", fără idei preconcepute, fără gândiri obtuze, fără... stai că se mişcă puţin pânza... poate e o muscă mare şi suculentă... se mai mişcă puţin , yey avem ce mânca în seara asta...

7 comentarii:

Mihai spunea...

Pentru cine nu ştia, acarienii sunt tot arahnide :-s

Monday August 27, 2007 - 03:39pm (EEST)

Anonim spunea...

genial blog-ul... sincer...

Monday August 27, 2007 - 10:41pm (EEST) by 2721

Mihai spunea...

Bucura-te de el atunci :))

Tuesday August 28, 2007 - 09:42am (EEST)

Anonim spunea...

Eu cred ca, din contra, arahnida ta are o groaza de probleme... de exemplu cred ca i-ar fi foarte greu sa fie vegetariana, sau ... daca ar avea probleme de ochi nu stiu cum ar reusi sa poarte ochelarii ... NASPA !

Tuesday August 28, 2007 - 11:53am (EEST) by Gabriela G

Mihai spunea...

Ce motivatie ar fi sa fie vegetariana cand mama ce buna si suculenta e o omida ;)). Cat despre ochi... are opt... ii foloseste pe rand, cand cedeaza unul trece la urmatorul :)).

Tuesday August 28, 2007 - 11:56am (EEST)

Anonim spunea...

Tu daca ai avea 8 ochi ai vrea sa vezi lumea din 8 unghiuri simultan, ca sa prinzi "Combinari din 8 luate cate 3" musculite ... Nu cred ca ai avea timp sa pastrezi si rezerve, ca stomacul tre sa fie plin ! Dar cand imbatranesti cateva ore si vine miopia, si cand mai ales nu poti manca morcovi, ... cred ca ai o problema !

Tuesday August 28, 2007 - 12:00pm (EEST) by Gabriela G

Mihai spunea...

In primul rand paianjenul "vede" pe panza cu picioarele si nu prinde muste cu ochii :)), iar pentru morcov o sa-si cumpere solutie d-aia de prins proteza :P, ca sa se bucure de lucrurile care ii plac :).

Tuesday August 28, 2007 - 12:05pm (EEST)