marți, 14 august 2007

Homo sapiens metrorexus


Ce este homo sapiens metrorexus? Specia de bucureştean care îşi petrece mare parte din viaţă în mijloacele de transport (în special metrou). Drept urmare, dezvoltă anumite trăsături datorate procesului de adaptare la mediul de viaţă. Homo sapiens metrorexus este o vieţuitoare extrem de grăbită, cu trăsături grave ale feţei, în special purtând un rucsac în spate şi extrem de des dispune de căşti conectate la telefonul mobil sau la un dispozitiv mp3 player. O trăsătură caracteristică a lui homo sapiens metrorexus este lupta de optimizare a timpului. De aceea o să-l vedeţi de cele mai multe ori alergând în staţiile de metrou de tranzit (chiar dacă nu are certitudinea că vine un metrou), se aşează în dreptul uşilor care îl duc cel mai aproape de ieşirea din staţie, iar la urcarea în metrou stă ca oaia în dreptul uşilor blocându-i pe ceilalţi homo sapiens metrorexus care doresc să iasă, eventual intrând cu forţa prin puhoiul care iese. Homo sapiens metrorexus este în general o fiinţă nesocială, liniştită, paşnică şi nu se cunosc cazuri de atacare a altor homo sapiens. Homo sapiens metrorexus devin putin mai agresivi odată cu trecerea vârstei şi preferă să circule aşezaţi pe scaune. Neacordarea scaunului unui homo sapiens metrorexus mai în vârstă de către un individ mai tânăr rezultă în conflicte verbale între cei doi. Înmulţirea lui homo sapiens metrorexus se face atipic celorlalte specii, prin asimilarea de homo sapiens prin interacţiune socială.

Vă mulţumim pentru atenţia acordată şi sperăm că v-am oferit informaţii utile legate de modul de viaţă al lui homo sapiens metrorexus. Până data viitoare la revedere.

3 comentarii:

Anonim spunea...

deja vu ... :P ... vorbeste cu ionut despre oamenii din metrou! ... :D :)) ...

Tuesday August 14, 2007 - 05:29pm (EEST) by adi

Anonim spunea...

ce mi se pare interesant e ca desi in germania homo sapiens S/Ubahnexus se incadreaza la categoria mp3 player si optimizare a timpului, partea de agresivitate si spirit de oaie blocanta lipseste cu desavarsire!

where do we go wrong??? :D

Monday August 20, 2007 - 04:21am (PDT) by Anditzu

Mihai spunea...

Peste tot :))))) :D

Monday August 20, 2007 - 11:34pm (EEST)