vineri, 21 iulie 2006

Moda la câini


Săptămâna trecută vă prezentam un design vestimentar pentru patrupede puricoase. Modelul lansat de Cătălin Vaccinatu' a avut un ecou atât de puternic în lumea necuvântătoarelor cu lesă încât doamna Doina Botnitza şi-a lansat mai devreme gama de modele toamnă-iarnă, cu doua anotimpuri prea devreme as spune eu. Modelul pe care îl aveţi în imaginea alăturată poartă un costum numit simplu "Ursuleţ de Catifea", un adevărat echipament de iarnă, care asigură izolaţie termică până la -15 grade Celsius. Modelul este realizat din materiale special concepute pentru a nu afecta blana mătăsoasă dar pentru a menţine confortul termic în conditiile reci ale iernii.
Mai mult, articolul pe care il vedeti în partea stângă în culori negru cu albastru este de fapt un indicator al temperaturii din interiorul costumului şi care avertizează sonor atunci când temperatura scade sub 30 de grade.

Trebuie să apreciem munca depusă pentru realizarea acestui model şi să sperăm că proasta inspiraţie a momentului lansării să se dovedească o iniţiativă curajoasă şi fructuoasă.

Niciun comentariu: