joi, 19 aprilie 2007

Tu când ai de gând să pleci din ţara asta de căcat?


În tinereţea mea furtunoasă scriam la revista liceului "Mi-e scârbă de România!". La 6 ani de atunci scârba a rămas la fel de mare. Şi asta mulţumită unei clase politice căreia nu-i pasă dacă reprezintă interesul unuia ca mine care i-a votat. Interesul poporului nu apare în discursurile "oamenilor de sus" decât în scop electoral. În rest, nesimţire şi sfidare cât cuprinde.

Oameni buni, trăim într-o ţară în care preşedintele tării este suspendat pentru că aşa vrea Parlamentul, fără un motiv susţinut de Constituţie (conform Curţii Constituţionale). Iar atitudinea Parlamentului a fost: "Ne pişăm pe ea de Curte Constituţională, noi mergem mai departe". Pesemne ca Băse i-a deranjat pe prea mulţi de nu i-a mai mers jocul. Mă rog, mă interesează mai puţin cine are sau nu dreptate. Oricum diseară îmi fac bagajele şi plec în Congo...


7 comentarii:

Anonim spunea...

zboara, puiule, zboara! :)) ... macar unul din noi sa scape

Thursday April 19, 2007 - 05:51pm (EEST) by adi

Anonim spunea...

Premierul Calin Popescu Tariceanu a sustinut la ora 20.00 o conferinta de presa, la scurt timp dupa manifestarile de sustinere pentru presedintele Traian Basescu din Piata Universitatii. In mesajul sau, premierul a cerut ca disputele politice sa nu fie transferate in strada fiindca asta ar afecta interesele Romaniei si a afirmat ca institutiile statului functioneaza in mod normal iar Guvernul este unul din pilonii tarii.

Thursday April 19, 2007 - 08:39pm (EEST) by Bram

Mihai spunea...

Pe mine unul nu simt ca m-ar reprezenta nimeni de acolo (Guvern/Senat/Camera Deputatilor). Atata vreme cat "investesc" 30% din venit (adica impozit si taxe) intr-un sistem care nu-mi intorce nici macar respect... ma pish pe pilonii tarii. Si statul numai normal nu functioneaza. Sunt curios ce papusari din spatele cortinei au fost deranjati atat de tare de urmaresc sa-l desfiinteze pe Basescu? Iliescu? Ceva mai mare ca Iliescu? Politica pro-americana a lui Basescu sigur a deranjat pe cineva de peste Nistru. Acordarea cetatzeniei romane cetatzenilor moldoveni iarasi a umblat la potentziometrul "rosu"...

Asa ca din punctul meu de vedere, cu voia sau fara voia lui, cariera politica a lui Basescu tocmai s-a terminat sau este la ultimele zvacniri inaintea decesului.

Thursday April 19, 2007 - 10:00pm (EEST)

Anonim spunea...

Not yet! Nu mor caii cand vor cainii..

Thursday April 19, 2007 - 11:54pm (EEST) by Bram

Mihai spunea...

Sper sa ai dreptate ;)

Friday April 20, 2007 - 01:02am (EEST)

Anonim spunea...

si nici cainii cand vor stapanii ... :D

Friday April 20, 2007 - 01:17am (EEST) by adi

Anonim spunea...

Hehehe...in Congo...ca sa nu-l votezi pe bombo?:))

Friday April 27, 2007 - 12:24pm (EEST) by geanina