marți, 26 iunie 2007

Trăiască România


România = societate normală... sau nu?
România = economie de consum... sau nu?
România = bişniţă şi spagă... sau da?

Mai acum câteva săptămâni admiram o ceată ”vrednică” de Dorei cum picta de zor bordurile din Regie, evident peste praful şi mizeria milenară care duc la formarea straturilor sedimentare. Numai bine ce au terminat treaba, că altă ceată de Dorei, la fel de harnică s-a apucat să le scoată . De ce? Misterul avea să se elucideze mai târziu, adică acum vreo săptămână când în zona în care au fost scoase bordurile s-a asfaltat.

Totuşi întrebarea rămâne, de ce s-au mai vopsit bordurile dacă tot urma să fie scoase? Ne place atât de mult munca în zadar? Chiar este atât de greu să se facă un plan de dezvoltare macar pe termen scurt? E vorba de banii nostri în definitiv, care se irosesc degeaba sub nasul nostru mult prea indulgent.

În fine, o sa rămân optimist şi o să-mi aduc aminte de acum înainte numai de noua asfaltare .

Şi apropo, am ales titlul ”Trăiască România” pentru că azi este ziua steagului .

7 comentarii:

Anonim spunea...

da..:))au facut asta si`n orasu meu:P

Tuesday June 26, 2007 - 03:32am (PDT) by ζ♥Andrujk♥

Anonim spunea...

si acum urmeaza sa are ogoarele ... aia de la "apa noua" ... eventual :))

Tuesday June 26, 2007 - 05:04pm (EEST) by adi

Mihai spunea...

Evident, dupa ce se face asfaltare vin rand pe rand, apa nova, termoficarea, electrica si roedu sa mai sape si eu un santz ca se sapa bine in bitum nou :-w ...

Tuesday June 26, 2007 - 05:21pm (EEST)

Anonim spunea...

la noi asa au facut :)) au asfaltata o sosea, au pus si pavaj din ala pe trotuar, apo ile-au spart pe amandouoa ca sa schimbe conducta de apa. :) geniali, nu? oricum.. eu am ramas uimita de un lucru in slobozia.. au facut o strada si 'cum trebuie'. adica au pus borduri, au facut gauri si au schimbat tevile si abia acum se apuca sa o asfalteze. da, stiu.. putin anapoda. dar.. e un pas inainte :))

Wednesday June 27, 2007 - 10:45am (EEST) by ushin

Anonim spunea...

Trebuie să muncească și ei să își justifice salariile. Dacă se așteaptă unul pe celălalt atunci întârzie prea mult și nu își primesc bani.

Wednesday June 27, 2007 - 04:03pm (EEST) by Bram

Mihai spunea...

Asta nu e o scuza, tu la serviciu nu faci un produs care dupa ce e terminat trebuie modificat pentru ca se integreaza un modul nou. Pentru ca totul se face pe baza unui plan de dezvoltare a produsului. Exista un management al proiectului care nu te lasa sa irosesti banii pe operatii complet inutile si munca in zadar. Iar cooperativa "Munca in zadar", patronata de statul roman, se sprijina pe buzunarele noastre, ale celor pentru care firmele platesc sub diferite forme, la stat, 40% din salariul net. O capusa care nu e trasa la raspundere in niciun fel. Asa ca munca in zadar nu e nicio justificare...

Wednesday June 27, 2007 - 04:19pm (EEST)

Anonim spunea...

ai mare dreptate, esti cel mai bun, tine-o tot asa!dar poate ca au vrut sa testeze sa vada cum arata cu borduri si nu le-a placut. e vorba de design. Doreii n-au nici o vina. Eu tin cu Doerii.

Sunday July 1, 2007 - 11:15pm (EEST) by Razvan Zlavog