marți, 14 noiembrie 2006

To be or not to be... stupid


Prostia e un lux pe care multi nu ar trebui sa si-l permita. Este foarte costisitoare si de cele mai multe ori lasa un gust amar de nesatisfacere.

Nu de multa vreme m-am intors dintr-o lunga calatorie (nu spun de unde ca o sa zica lumea ca ma laud :P). Unul dintre cei cu care calatoream in autocar se intorcea acasa de la munca unde castigase ceva bani, e adevarat nu foarte multi, dar avea cu ce se intoarce acasa.
La Deva am oprit pentru pauza de masa si pauza de tufis. Omul, care se simtea cu prea multi bani in buzunar, s-a apucat sa-si joace toata agoniseala la alba-neagra, unde bineinteles i-a pierdut pe toti (1400 euro).

How stupid can you be to trust that kind of people?

Cred ca e de prisos sa mai spun ca autorii inselaciunii erau tzigani, nu?

Si uite asa ii injur pe Antonescu si pe Hitler ca nu si-au terminat treaba... erau bune si lagarele alea la ceva... oare daca arzi un tzigan la crematoriu iese fumul mai negru?

15 comentarii:

Anonim spunea...

nu iti inteleg supararea. in sfarsit ai descoperit ca fac si romulanii ceva in folosul societatii... de ce il scoti inocent pe omul care a pierdut banii? doar culoarea pielii nu-l face demn de a fi aparat de tine :P ...

Tuesday November 14, 2006 - 12:27pm (EET) by adi

Mihai spunea...

Care e lucrul ala pe care il fac in folosul comunitatii? Inselaciune? Iar eu nu l-am scos inocent, l-am scos victima, victima a prostiei in primul rand. E adevarat ca nu stiu cum a obtinut banii aia, dar asta nu il face mai putin victima :P.

Tuesday November 14, 2006 - 12:32pm (EET)

Anonim spunea...

pai asta e ! ... omul ala isi merita soarta, iar tiganii respectivi au fost la datorie...

Tuesday November 14, 2006 - 01:16pm (EET) by adi

Mihai spunea...

Perfect de acord cu tine, un astfel de monument de prostie trebuie taxat, cu toate astea nu mi se pare ca rationamentul asta justifica prezenta unor astfel de animale sau modul lor de actiune ;).

Tuesday November 14, 2006 - 03:24pm (EET)

Anonim spunea...

Nu mai stiu in ce tara:) sau daca era doar la misto, dar cica la spitale cum prindeau tigancile cum le sterilizau :D.
Poate daca avem noroc se aplica si la noi regula asta.

Thursday November 16, 2006 - 12:38am (EET) by Alinutza

Mihai spunea...

Eu prefer euthanasierea >:)

Thursday November 16, 2006 - 12:46am (EET)

Anonim spunea...

ce rau esti ma :) eram sa ti spun antisemit dar asta e pt altcineva :) Daca omul a fost prost ce sa i fac :) Sa fie sanatos si din nou la capsuni sau pe unde o fi fost el :) Mama ce somn imi este :) Hai pa :)

Sunday November 26, 2006 - 02:36am (EET) by Sorinqk

Anonim spunea...

Fratie, am o obsesie... visez si noaptea! Nasturi si sapun! Nasturi si sapun! Nasturi si sapun!
Tiganii au fost la datorie, insa termitele care ne mananca impozitele nu! Fraierii trebuie protejati de statul roman, ca de aia cotizam si tot in wild wild Estu' Europei ramanem... thc fvck!
Si daca statul nu ii ajuta pe fraieri, ia uite un link
http://www.targoviste.ro/index_divertisment_jocuri_alba.php
sa exerseze! E de la noi de la Targoviste :P
Duras over and out!

p.s.: nasturi si sapun! nasturi si sapun! nasturi si sapun! nasturi si sapun! nasturi si sapun! nasturi si sapun! nasturi si sapun! nasturi si sapun! nasturi si sapun! nasturi si sapun! nasturi si sapun! nasturi si sapun! nasturi si sapun! nasturi si sapun! nasturi si sapun! nasturi si sapun! nasturi si sapun! nasturi si sapun!



Sunday November 26, 2006 - 03:28pm (EET) by Duras

Mihai spunea...

Sorin, ce spui tu este exact acelasi lucru ca si cum ai spune ca o tipa a fost violata pentru ca umbla imbracata prea provocator. NU e NORMAL sa se intample asa ceva. Iar atitudinea de genul "bine i-au facut ca e prost" ....... intelegi?

Monday November 27, 2006 - 01:11am (EET)

Anonim spunea...

Mai Mihai ... ce-ai tu cu tiganii astia? Lasa-i in pace, aduc si eu bani in tara dar la mana a doua! :)) Ii iau de la capsunarii nostrii de peste hotare si ii introduc pe piata. Ca ar merita sa se schimbe TVA-ul psecial pt tigani, asta e partea a doua. :)

Monday December 4, 2006 - 01:09pm (EET) by Ferlin

Mihai spunea...

Ce am cu tziganii? Nu stiu, dar in ultima vreme am inceput sa visez si eu ca frate-meu: nasturi si sapun! nasturi si sapun! :D

Monday December 4, 2006 - 02:26pm (EET)

Anonim spunea...

railor :D

Wednesday December 6, 2006 - 09:00pm (EET) by Sorinqk

Anonim spunea...

hehe..tare rau blogu asta..de fapt..toate.. :) au ceva aparte...

Sunday December 10, 2006 - 07:53am (PST) by ζ♥Andrujk♥

Mihai spunea...

Mersi :D! Creşte pipota în mine când aud (citesc) astfel de vorbe (cuvinte) ;;)!

Monday December 11, 2006 - 02:31am (EET)

Anonim spunea...

Si daca tot m-am bagat asa neinvitata in blogul tau, mai pun un comentariu si aici... Cel mai rau mi se pare mie ca autobuzul opreste EXACT in locuri de-astea? Si oare n-ar putea soferii astia care fac atatea drumuri cu autobuzele pe ruta respectiva si in mod cert stiu de problema sa avertizeze si calatorii? Stiu ca nu e treaba lor, dar nu asa ar fi uman si frumos? Asta daca nu cumva au si ei ceva parte din afacere...

Friday January 19, 2007 - 05:28pm (EET) by Irene