marți, 7 februarie 2006

Say miau...


Cred că va mai aduceţi aminte de blogul meu cu Dr. Westie Brown. Bunul doctor a dat din nou lovitura. Subiectul: pisica Mindy, care s-a descurcat admirabil în timpul tratamentului post-operator refuzând orice ocazie de a da colţul. Uimit de rezistenţa pisicii, Dr. Brown a început un set nou de teste asupra animalului. După mai multe şedinţe de hipnoză profundă Dr. Westie Brown a reuşit să obţină această expresie pe faţa lui Mindy, care, trebuie să precizăm, mai are creierul funcţional doar pentru funcţiile vitale.

Remarcabil as putea spune...

7 comentarii:

Anonim spunea...

ce operatie, hipnoza si alte astea, las-o 3-4 ore in compania unui inginer programator si pana si bietu animal va ceda ...

Tuesday February 7, 2006 - 11:56pm (EET) by Cristian Gherghina

Anonim spunea...

Doresc a-mi exprima sincerele felicitari fata de remarcabila performanta si sper ca stimatul dr. brown sa nu se opreasca aici. dupa cum se stie o gramada de patrupede voluntare asteapta sa fie incluse in programul de tratament special al domnului doctor.

cu drag, clinica 9, terapie intensiva :D

Tuesday February 7, 2006 - 02:07pm (PST) by Anditzu

Mihai spunea...

[reply Cristi]
După verificări amănunţite am descoperit că afirmaţia ta este valabilă numai pentru pisici ideale (sferice :P) în vid, ceea ce nu e cazul :))).

Wednesday February 8, 2006 - 12:15am (EET)

Mihai spunea...

[reply Andreea]
Dr. Brown doreste să vă mulţumească în mod special pentru atenţia pe care clinica dumneavoastră o acordă muncii sale. Se ştie că domnul doctor a mai colaborat cu succes cu clinica 9, terapie intensivă, pentru cazuri foarte dificile. Dacă aveţi liste cu patrupede voluntare, Dr. Brown m-a imputernicit să vă anunţ că în ultima vreme şi-a concentrat cercetările pe pisici, care se pare sunt cel mai bun subiect pentru cercetările sale. Pe această cale vă roagă să direcţionaţi toate pisicile dornice catre adresa:

http://www.btinternet.com/~themagiccat/drbrown/drbrowncontact.html

împreună cu sincerele sale mulţumiri la care pot adăuga călduroasele mele urări de bine cât mai multe succese în domeniul cercetării anatomiei feline.

Wednesday February 8, 2006 - 12:32am (EET)

Anonim spunea...

miau! cat hater...

Wednesday February 8, 2006 - 08:19pm (EET) by neptune

Mihai spunea...

Vezi să nu îl recomand pe Jenică doctorului Westie Brown... poate îl transformă în pisică... cat lover...
:))))

Wednesday February 8, 2006 - 08:35pm (EET)

Anonim spunea...

i wouldn't mind.. :P

Thursday February 9, 2006 - 01:51am (EET) by neptune