luni, 27 februarie 2006

Ce s-a înţeles din "să trăiţi bine"...


Când m-am uitat la această imagine mi-am adus aminte, dezgustător de mult, de un blog mai vechi de-al meu. Animalele seamana destul de mult între ele atât la culoare, prost gust cât şi la soluţia optimă de "asimilare".

Totuşi să rămân la subiect :).
Ştiam că o formă obiectivă de a măsura starea de bine a unei societăţi sunt câinii cu covrigi în coada. Dar după cum vedeţi în imagine acela nu este nici pe departe câine :). Este un ditamai porcul care după ce că este negru nici nu respectă normele ISO de purtare a covrigilor în coadă (covrigul trebuie să aibă exact 50g, diametrul interior de 50mm, diametrul exterior 67mm, secţiunea transversală trebuie să fie circulară cu diametrul 17mm şi se poartă în stare de levitaţie deasupra extremitaţii posterioare a coloanei vertebrale). O comisie a fost stabilită pentru pedepsirea patrupedului în fucţie de gravitatea constatată a faptelor sale. Se aşteaptă ca sentinţa să fie pronunţată în maxim o săptămână.






..... eu încă mă mai gândesc la porcul ăla.......

3 comentarii:

Anonim spunea...

hmm... din poza iese faptu ca porcul ala ar fi defapt o doamna...

o sa vorbesc cu jenica, am impresia ca ei doi s-ar potrivi foarte bine... la caracter.

Monday February 27, 2006 - 08:25pm (EET) by neptune

Mihai spunea...

Dacă Jenică al tău nu ştie Rapsodia a IV-a a lui Guţă şi dacă nu poartă ghiul de juma' de kil pe fiecare deget de la copite nici nu merită atenţie, înţelegi?

Monday February 27, 2006 - 09:11pm (EET)

Mihai spunea...

Pana acum nu am vrut sa-ti spun, dar porcul pe care il vezi tu in poza este chiar Jenica dupa cateva sedinte de terapie intensiva la doctorul Westie Brown. Stiu ca te-ai intrebat in ultima vreme pe unde umbla, uite acum ai aflat misterul disparitiei sale atat de subite :).

Thursday March 30, 2006 - 10:10pm (EEST)